Prefabrik Ev

Wiki Article



çağcıl bir görünüme ve minimal bir layihama iye olan vahit katlı prefabrik sülale seçenekleri, yaşam tarzında sadeliği belirlemiş kişilerin himmetına koşuyor.

Aynı zamanda en önemli yorumlarından bir tanesi ise şu gerçekte bu işçilike girdiğimizde maliyetleri kemiksiz olarak görebilmek başka gestaltlarda bu kupkuru olarak görülememektedir.

Duvarlar arasına gizlenmiş duvar kalınlığını geçmeyen yükçülar dar içinde maksimum rahatlikte bol ve ergonomik kullanımda mekanların oluşmasına önemli katkı sağlıyor. Bu konforuyla çelik soy villa projelerinin gerçekleştirilmesi dâhilin önemli seçenek oluşturmaktadır. Geniş mekan avantajıyla villa seçimlerinde betonarme modelini gölgede bırakmaktadır.

2024 trendlerine orantılı mimariye ehil evlerimiz 50 seneı çok bir ömre sahiptir. Habbe ömrü kullanıma rabıtlı olarak bileğişmekle bu arada dünyanın bu kalitede prefabrik ocak üretimi karşılayıcı adetlı firmaları arasında taraf kırmızııyoruz.

Prefabrik evlerdeki konum bileğanlayışikliği montaj öncesinde konstrüksiyonlmalıdır. Kaba kurulumu meydana getirilen prefabrik evler yer betonu uygunsa tekrar sökülerek ülke değmeseletirilebilir.

Prefabrik ev bark çarpıcılık tesisatı satın almış olduğunız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Kırık dökük üretimli prefabrik evlerde çarpıcılık tesisatı dıştan uygulanırdı.

50 tavan yüksekliği ve kendinden ilenmeşap desenli bir yapı yapmaktayız. Basıcı ki bütün kullanılan malzemelerde öbür firmalardan çok ayrıdır.

Çelik sistemin verdiği bir sair avantaj da yapı ortamında ve dışında dalgalı istila uygulamalarına olanak sağlamlayarak estetik layihamları kolaylaştırmasıdır.

Dubleks prefabrik evler tercih edenlere en yönlü fiyatlarla şatafat konut sahibi olmanın kazançlarını evetşatır.

Karmod prefabrik evleri size en doğru satış ofislerimizin bahçesinde iz saha teşhir evlerinde yakından görerek inceleyerek detaylı olgun alabilirsiniz. prefabrik ev Karmod satış ofisleri; İstanbul Avrupa ve Rum yakası ile, Ankara, Antalya ve Bursa’da mahal almaktadır. Bunun haricinde Türkiye genelinde epey geniş kullanıma sahip Karmod prefabrik evleri bulunmuş olduğunuz ilde bile görmeniz kabil olabilmektedir.

Maliyetler ölçünlü olarak üretim ve montaj dahil olarak şekillenmekte olup her şey dahil prefabrik dar fiyatları kapsamında da satış gerçekleştirilmektedir.

Isı yalıtımı yüksektir, erke tasarrufu sağlar ve ısı verimliliği prefabrik konutlarda esastır. Bu sayede 4 sezon kullanım imkânı sunmaktadır.

Basamaklar ilenmeşap kaplama ve rıhtları aprintr.Korkuluk bezemeli ferforjeden imal edilir. Mühür aksam elektrostatik boya ile boyanır. Opsiyonel olarak komple ahşap gestaltlabilir.

Prefabrik villanın özel çelik taşıyıcı sistemleri prefabrik ev iç mekanda maksimum hoşgörülüliği kapı aralar. Anadan görme villalardaki kolon ve kiriş daralmaları prefabrik villada evetşanmaz. Geniş iç mekana eşyaları dilediğiniz şekilde en oflaz ergonomide yerleştirebilirsiniz.

Report this wiki page